Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2009, 15:08   #6763
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Keep dreaming. Widocznie tym razem sie mylisz,a tylko twoja arogancja Ci nie pozwala tego przyznac.
Ale w czym nie mam racji ? W tym, że, według mojego subiektywnego odczucia, F1 sportem być nie powinno ? Nikomu nie narzucam tego zdania. Powiedziałem nawet - ciężki MI nazwać to sportem. Mi, mi, mi.

Cytuj:
Wiec jest sobie Sport,w ogrom tego slowa wchodza takie podzbiory jak; lekkoatletyka,biathlon,sporty extremalne (...) sporty motorowe a nawet lotnicze. I tak to wyglada,a to ze tobie sie to nie podoba to juz nie ma znaczenia,bo tak juz jest. Tak samo jak nasza flaga jest bialoczerwona i rzad do dupy,moze sie to niepodobac ale tak jest. Jak zmadrzejesz przyznasz mi racje,jak nie i dalej bedziesz szukal dziury w calym,to polecam znalezienie dziewczyny, ktora ma ich calkiem sporo.
Sporty motorowe to już nie to samo. To nie jest ten tradycyjny rodzaj sportu.

Cytuj:
np. w skoku o tyczce wszystko zależy od tyczki. bez niej nie przeskoczysz poprzeczki. hehe, głupi przykład, ale jest.
Ale tyczka to tyczka. Każda jest taka sama.

Cytuj:
w pływaniu korzystasz z nowoczesnej medycyny, tlenu, kriokomór itp. jeżeli z tego nie bedziesz korzystał to nie masz szans.
Do tego doprowadził człowiek.