Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2009, 16:58   #824
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oboze Pokaż post
Odezwal sie knajt wowa wielki organizarotr poi quest
ty to dopiero masz skila _/
nie pamietam kto ale wiem ze robiles z nimi quest moze deadly sins ?
wpada sexi team i krotka piłka "albo ethan wychodzi albo nie robicie questa"
to ethan pokazales wtedy skila jak wszyscy przeszli a tobie przed ryjem przejscie sie zamknelo na wajchach pamietasz ?? pozniej biles sobie diabole by pokazac ze nic sie nie stalo
H@H@H@H@H@
na temat Refugii nie bede sie wypowiadał bo to jest "Serwer Nerana SS Odsłona 4" a nt Nerany ...
Tak masz racje, tak było, gościnnie poszedłem z jakąś glidią na service, nie byliśmy zgrani, nie słuchali mnie, mieli przypilnować kamienie gdy robiłem 15stą dźwignie. Nie zrobili tego, noobki z sexi teamu zastawili drogę a jako że na GM'a nie było co liczyć postanowiłem wyjść aby quest mogł być kontynuowany czy uważasz że w związku z tym jestem no-skillem? jeśli tak to współczuje Ci, biłem sobie diabole bo miałem ochote i w sumie racja że nic się nie stało bo dostałem 100% kasy którą miałem dostać... Jeszcze mi przysługę zrobili bo nie straciłem 4h tylko poł godzinki. Pozdro, przezywajcie mnie dalej i żyjcie z nadzieją że ja się tym martwię.

@Zrywna Szkapa
frigo w plaga wchodzi, słabsze niż vis - ale wchodzi... jak walnąłem to się pomyliłem i next hit już był z visa, a Ty czego sie nie pochwalisz jak e-wave szły w Betrayedy czy Lost Soul z sdków próbowałeś zabić xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
Spytaj Aiviego czy Ethan rly obszedł się bez allegro xD

debilu ale Ty na allegro KUPUJESZ a ja SPRZEDAJE -.-
taka róznica między nami że ty musisz kupić sobie w huj kasy żeby potem to wtopić na wrl z sdków bo inaczej nie potrafisz,a to jest najprostsza metoda sdkuj dalej idioto a na 190lvlu sie obudzisz tak samo jak Shareza, że masz o 6-8 mlvli mniej niż każdy inny normalny player na tym lvlu

Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 04-01-2009 o 17:09.
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem