Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2005, 15:36   #80
Sheverish
Użytkownik Forum

Sheverish's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Sosnowiec

Imię: Silanah
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 36+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
A jednak przedsiewziecie nie wypalilo Of korz, dalej jest to swietny temat do gadki wieczorem przy piwie(w polmroku karczmy).
Moje przypuszczenia:
-moze to byc easter egg, ktory CIPy wprowadzili zeby sie gracze po wiecznosc glowili i bili jak to zrobic
-moze istnieje -9 poziom, ktorego nawet nie ma na mapie(nawet bedac tam mamy czarna mape, bo tak gleboko i ciemno ze nie da sie mapy zrobic), a wejscie do niego jest zupelnie gdzie indziej-np na jakims zadupiu na Edron(albo innej wyspie dla PACC-.-).
-moze gadajac z roznymi NPCami w koncu znajdziemy odpowiedz na nurtujace nas pytania i otrzymamy np. Dwarven Pick, ktorym mozemy zniszczyc kamienie, albo Blessed Water ktora mozemy ozywic skamienialego rycerza i przejsc obok niego.
-moze quest jest niedokonczony, a w kazdym update CIPy dodaja kawaleczek ukladanki, az w koncu za jakis czas quest bedzie wykonalny.
-moze jest gdzies jakies okno, przez ktore pally lub sorc moglby strzelac do basiliska z boltow/SD lub pokazac mu lusterko, a potem za pomoca czegos co obecnie uchodzi za smiec(np motyki albo grabi) wyciagnac cialo basiliska z jamy
-moze trzeba ustawic odpowiednio gosci na plytkach-okreslone profesje na okreslonych plytkach z twarza zwrocona w odpowiednia strone-moze odpowiednia kombinacja pisze w jakiejs ksiazce np ' Najpotezniejszy niech stanie w srodku, by potega swa obdarzyc kazdego. Niechaj obok niego stana ci, ktorzy w leczeniu swym doskonalosc zyskali. Doskonaly wzrok niechaj stanie w obrzezach, by wrogow swych wygladac. A najwytrzymalsi niechaj stana kroki trzy od wrot, by bestie uwolnic.'
Ale ja pitole
^Niektóre z tych wskazówek nikle naprowadziły mnie do miejsca w którym jestem,ale teraz jestem w jednym miejscu co nie wiem co robić :/

Ja conieco wiem o tym quescie,ale niechcę naprowadzać użytkowników na złe tropy,wiem tyle ze tego kamiennego rycerza nie trzeba przesuwac ani nic tylko on sam znika jak sie odpowiednio poustawia itemy(ludzi) na kratkach,a wlasnie,wiem gdzie druga dziura do bazyliszka..jak będe w skarbcu to zrobie kilka ss`ów..a jak ktos sie bedzie czepiał ze sam bym nie dał sobie rady nawet z guardem to robie tego questa z 3 druidami(nicków nie podam,lvl`e od 10 do 34) i 2 knightami(nicków tez nie podam lvl od 24 do 49)

Fajnie by było jakby polacy pierwsi wykonali tego questa
Jak ktos chce sie na questa wybrac to zapraszam na Calmere do chara : Silanah,ostatnio trenuje druida runemakera w związku ze gdzies czytałem ze za to banują nicka nie podam..