Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2005, 15:44   #4
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

hm... do pomyslu jestem nastawiony raczej neutralnie, ale kilka rzeczy pozwolę sobie skomentować:
Cytuj:
Np. jakiś gość co tu przyjdzie za dwa lata będzie wiedział co tu się działo wcześniej
dobra, może być, chociaż jakbym się na siłe chciał przyczepić, to mógłbym powiedzieć, że wystarczy poprzeglądać stare topici
Cytuj:
kogo ma szanować bardziej a kogo tylko z przymusu
bullshit do potegi n-tej. Nikt mi nie bedzie mowil kogo mam szanowac, a kogo nie. Zeby bylo bardziej zrozumiale, podam PRZYKLAD NIE MAJACY ODZWIERCIEDLENIA W RZECZYWISTOSCI:
na stronie ktos napisze, ze musze szanowac Matkusa za to, ze jest adminem site'u. A mi sie jego zachowanie moze np. nie podobac/nie odpowiadac/denerwowac itp., i nie bede go szanowac tylko dlatego, bo ktostam napisal, ze nalezy mu sie szacuken bo jest adminem... ten punkt bym wywalil
Cytuj:
jakiego typu aviki są najlepsze
jakieś "Hall of fame" avatarow mogloby przejsc
Cytuj:
kto jest wzorem, a kto kimś, kto nadaje się tylko do zbluzgania.
patrz pkt. "szacunek". Chyba ze masz na mysli to, ze ktos jest wzorem pod wzgledem zaslug (np. tlumaczenie forum/zglaszanie bledow/wspomaganie przy poprawkach or smth), czy postawy na forum (rozwiniete, dobrze argumentowane posty, kultura wobec innych userow itd.), to ok, mi pasi.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem