hm... do pomyslu jestem nastawiony raczej neutralnie, ale kilka rzeczy pozwolę sobie skomentować:
Cytuj:
Np. jakiś gość co tu przyjdzie za dwa lata będzie wiedział co tu się działo wcześniej
|
dobra, może być, chociaż jakbym się na siłe chciał przyczepić, to mógłbym powiedzieć, że wystarczy poprzeglądać stare topici
Cytuj:
kogo ma szanować bardziej a kogo tylko z przymusu
|
bullshit do potegi n-tej. Nikt mi nie bedzie mowil kogo mam szanowac, a kogo nie. Zeby bylo bardziej zrozumiale, podam PRZYKLAD NIE MAJACY ODZWIERCIEDLENIA W RZECZYWISTOSCI:
na stronie ktos napisze, ze musze szanowac Matkusa za to, ze jest adminem site'u. A mi sie jego zachowanie moze np. nie podobac/nie odpowiadac/denerwowac itp., i nie bede go szanowac tylko dlatego, bo ktostam napisal, ze nalezy mu sie szacuken bo jest adminem... ten punkt bym wywalil
Cytuj:
jakiego typu aviki są najlepsze
|
jakieś "Hall of fame" avatarow mogloby przejsc
Cytuj:
kto jest wzorem, a kto kimś, kto nadaje się tylko do zbluzgania.
|
patrz pkt. "szacunek". Chyba ze masz na mysli to, ze ktos jest wzorem pod wzgledem zaslug (np. tlumaczenie forum/zglaszanie bledow/wspomaganie przy poprawkach or smth), czy postawy na forum (rozwiniete, dobrze argumentowane posty, kultura wobec innych userow itd.), to ok, mi pasi.