Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
@Drom: nie kasuj tyle, w końcu to temat do komentowania ://
|
To komentujcie.
Tylko, że komentowanie to jedno, a jazda po kolesiu tylko dlatego, że jest odmienny od większości miłościwie nam przeglądających ten temat, to już inna historia.
Patrz:
"Metal" wrzuci foto typowe dla tej muzyki - jest gut, jest tru, wszyscy go chwala
"Hiphopowiec" wrzuci foto typowe dla tej muzyki - i już się jazda zaczyna, tylko dlatego, że więcej tu "metalowców" niż "hiphopowców".
Tak samo przykład Don_kustosza:
User X wrzuca foto wątłej łapki, która wogóle nie posiada masy mięśniowej - jest gut
Don_kustosz wrzuci foto jak jest "wypakowany" to choćby nie wiem jak wyglądał śmiesznie to jest jego i tylko jego sprawa jak wygląda.
Natomiast gdyby takich "wypakowanych" Don_kustoszów było tutaj 20, a User X byłby jedynym i wrzucił swoje foto swojej chudej łapki to zostałby przez tych 20 "wypakowanych" wyśmiany totalnie i za raz by się flame zaczął i by była jazda po sobie. I vice-versa(czyli tak jak teraz by było gdybym nic nie zrobił).
Uważasz, że Don_kustosz jest przepakowany i wygląda śmiesznie, wyrażenie tej opinii, która może zranić jego uczucia jest dla Ciebie bardzo ważne w życiu to dobrze, proszę możesz to zrobić, ale można to zrobić w dużo lepszy sposób niż po prostu jeżdżenie po kimś.
To ma być luźny temat, a wy próbujecie zrobić z tego temat gdzie sobie niektórzy odreagowują real, czy też po prostu znęcają się nad każdym kto jest "inny".
Chvj mi do tego czy ktoś słucha rapu czy metalu czy mega-wypas-techno-mozart-śmietnik-mix. Tak samo jak chvj mi do tego czy ktoś ma w łapie 15cm czy 40cm. Jego wybór, jego życie. Jak długo trzyma się z tym z dala ode mnie i od moich bliskich to wali mnie to. Jeśli uważa, że to jest dobre dla niego i nikogo tym nie krzywdzi(poza ewentualnie sobą) to proszę bardzo!
Spider:
Jak chcesz zobaczyć śmiesznie wyglądającą łapę przyciśnięta do klaty żeby wyglądała na większą to popatrz na fotę Ryby:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=988
Ty jako jedyny chyba poza mną to zauważyłeś