Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2009, 15:15   #4895
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Jak Yuuki nie ma emocji to ja jestem frankenstein...
Moja wypowiedź nie odnosiła się do wszystkich postaci tylko do ogółu. Obejrzyj sobie dwa losowe odcinki z drugiej serii i zobacz jak oni ze sobą rozmawiają, tak jakby się znali od lat i byli pewni tego co zaraz się stanie. Trudno mi to przekazać w poście.

Spoil \/
Ukryty tekst:
Przez 70% pierwszej serii nic się nie działo prócz szkolnego życia i paru wampirów klasy E. Potem zaczeło się coś plątać, a tu nagle NARAZ historia dwóch bliźniaków gdzie jeden nie może żyć jeśli drugi żyje (zaśmierdziało mi to Harrym Potterem, gdzie sytuacja była identyczna między Harrym a Voldemortem), jednocześnie poszedł wontek o przebudzeniu Yuuki, która okazała sie siostrą Kaname i... (już myślałem, że zostanie przy Zero) okazało się, że bliźnięta od Pure Bloodów najczęściej tworzą związki aby utrzymać czystość krwi, plus ten wariat z rozbieżnością kolorów oczu który potem okazuje się bratem ojca Kaname i to wszystko w 5 odcinków. Twórcom tego anime gratuluje marnowania mojego czasu, śmialo mogliby to zmieścić w 13odcinkach gdzie mieliby 4-5 na pierdoły typu szkoła itp itd.

W hide mniej więcej wyjaśniłem, dlaczego uważam to anime za kiepską serie

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 05-01-2009 o 15:22.
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem