Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2009, 15:27   #33
orromiss
Użytkownik Forum

orromiss's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2007

Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
Domyślny

Więc mam taki dylemat. Mam mnóstwo postaci mało levelowych. I kilka średnio levelowych. Większość mi się znudziła więc zapytam.

Paladyn 20 lvl 55/45 świat Pvp planuję całą kasę z deserta wydać na small stones
Druid 30 lvl 30 mlv świat Noob-pvp(non-pvp) bez kasy, po hacku, teoretycznie tylko jakieś śmieci w depo, ale mogę z nich wyciągnąć jakieś5- 15k
Knight 17 lvl 52/50 Noob - pvp bez kasy, po hacku, ten sam server co druid
Na wszystkich postaciach był pacc, więc kiedy zakupię go znowu będę miał trochę cennych rzeczy, najlepiej expi mi się paladynem, ale zastanawiam się czy nie lepiej w przyszłości grało się Druidem(wszyscy go tak chwalą), ale mi on specjalnie nie przypadł do gustu, znudziło mnie ciągle bieganie po mino piramid.... Paladyn, expie od 17 lvla na cyklopach i mi one już wyłażą d... nosem xD I teraz trzeba by było trochę poskilować, bo takie słabe obrażenia walę(20-100, najczęściej 50-60) No i knight, grałem nim najkrócej i najmniej go polubiłem, chociaż myślę, że gra knightem może być fajna, to twierdzę, że skilowanie jest straszne(zarówno mlv jak i skili)
Więc rozstrzygnijcie bo w tibie mógłbym czasami pograć, a kompletnie nie wiem kim, poproszę o dłuuugie uzasadnienie, i od razu gdzie expić na pobliskich lvlach, jakie skile.... i jak dobrze zarobić. Dziękuję za przeczytanie. Pozdrawiam.
Nie ten szczęśliwy co wszystkie kwiaty zrywa, lecz ten co jeden zerwie i szczęściem go nazywa...

orromiss jest offline   Odpowiedz z Cytatem