Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emulsja
calis po prostu wie z czyjego fiuta sperma jest smaczniejsza w danym momencie Ze calis jest pedałem nie trzeba nikomu tlumaczyc kiedys na vent opowiadal jak wszyscy wyli z niego ze bierze wlosy na zel a on twierdzil ze na gume... panowie to nie byla guma tylko sperma a kogo ? to juz wam opisuje. kiedys wiadomo ames byl na arcanii smieciem mial 60 lvl i kazdy mial wyjebane jajca na niego wiec calis nie lizal mu palki. wtedy na czasie smaczna sperme mieli czlonkowie dpft. kiedy zolwie nie dali polizac palki dla calisa i olali go to szukal rozwiazania w innych gildiach. az w koncu dotarl do ormo. tam jak wiadomo od zawsze rzadzil filush. wiec czemu niby calis mial by mu palki nie polizac? mial pewnosc ze nie padnie przynajmniej od ormo a jak padnie od kogos innego to zawsze jakos sie z tego wyslizgnie najwyzej anal albo lodzik albo cos innego zawsze bylo jakies rozwiazanie. potem gdy ormo przestalo byc na czasie ames wbijal wiekszy lvl i jeszcze wiekszy to calis zblizal sie coraz bardziej do niego a opuszczal ormowskie baraki. potem o to powstalo Bastion of Hope na polski Bastion Nadzieji. Calis wiadomo stworzyl sobie nadzieje... dobra ekipa, mocna moze cos z tego bedzie wiec czemu nie wylizac rowka albo sie puscic dla ludzi z tej gildi? Wiadomo koszyk tez czasem z checia sie zgodzil na jakiegos gangbanga wiec calis wszedl do BOH. Gdy boh sie rozpadlo znow trzeba bylo zblizyc sie do ormo. wiadomo stosunek z ormowcami to dla niego czzysta przyjemnosc. potem jak karty historii arcanii pokazuja wybuchla wojna SB vs DPFT. wiec czemu nie pomoc dla sb skoro i tak dpft rowka wylizac nie da?? wiadomo lizu lizu lizu i pomaga calis dla sb. potem wiadomo splacil sie nie wyszlo przegrali wara z gory przegranego no ale cuz kilka chlopakow zaliczonych . potem nastapil rozpad DPFT szansa dla amesa wbil duzy lvl i kolejna wojna LR vs IT. jak wiadomo ormowcy pomagali poczatkowo dla it i z checia pomagali im w akcjach noob charami. calis wtedy skoro ames jest w it ormo jest z it to co moze on poczac? it raczej nie da inva wiec wchodze do ormo polize rowa dla filusha i jego ziomkow i bedzie fajnie. dolaczyl do ormo bylo fajnie pomagal w akcjach itp. kiedy to ormo dolaczylo do lr calis zobaczyl ze ames zostal w it wic nie mial wyboru. musial lizac palke dla amesa wiec pozostal sojusznikiem it. wiadomo jak to sie wszystko skonczylo i jest teraz. calis jest pedałem i juz chyba nikogo do tego przekonywac nie musze. teraz swego kuzyna makissa przekabacil analnie i sworderka ktorego wczesniej zoownowal jego second chara czyli lotus palla. chlopaki wiem ze zycie musi miec smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek ale nie wypada. albo jest hetero albo homo. calis woli chlopcow i to dominujacych w danych momencie w danej chwili w danym stadzie ( czyli arcanii )
CALIS TO PEDAL 
|
Mym zdaniem może ta historia zabarwiona jest humorystycznymi wypowiedziami jest w pewnym stopniu prawdo podobna.

Może czas zrobić dochodzenie ? W Polsce propagowanie homoseksualizmu jest zabronione a jeśli aktualnie nie jest to powinno być zabronione. Może niech sam Calis nam odpowie na to pytanie czy jest pedałem ?