Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2009, 19:24   #92
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan Pokaż post
Ja zaczalem grac na tibi 7.0 albo 7.1 ( pamietam ze mniej wiecej 2-4 tygow potem jak zaczalem grac, wprowadzili ze summony dostaja 50% expa, a jak sie zmienia z defensive stance na balanced, to sie "traci jeden atak". Do dzis pamietam jak lunara to byl nowy serwer, i 60 lv to bylo cos. ( mavado mial taki jako pierwszy na serwie) Rzadko kiedy widzialo sie sorcerera z lv ponad 35+, a druid to coz... 80% mialo 11 lv, 15% max 13 a 5% mialo 35+ ( do dzis pamietam jak na mc robilem "ciuchcie" moja fabryka uhow. U szczytu mialem z 14 druidow, i jeden na drugim mial follow, wiec jak szedlem numerem 1 gdzies, to taki pociag sie robil) Pamietam jak ankh dodali, tiquande i wszystko inne. Teraz tak od mniej wiecej 3-4 nie gram w tibie ( czasem pojde charem jakiegos kumpla na of questa, banshee, a ostatnio PoI) Nie wiem jak inni starzy gracze, ale mi sie stara tibia podobala. Nizszy dmg byl, trudniej sie magiem gralo ( ale za to jaki szacunek mieli wysoko poziomowi magowie) Zadnych SP, staminy. Duzo osob uzywalo tibi jako komunikatora ( tak tak, poprostu wlaczali tibie i gadali z ludzmi pod depo) Duzo by tu wspominac i pisac. Starzy ludzie wiedza o co lata, a mlodzi beda tylko sluchac "narzekan, ze stara tibia byla lepsza"

Nie wiem jak było w 7.0 i 7.1, ale pamiętam jeszcze 7.5 i 7.6 (różdżki). Druid był wtedy bardzo poważaną postacią, szczególnie po 20lvlu, ciężko można było spotkać druida po 20lvlu (desert quest). Wkurzający byli druidzi/sorce z 15mlvlem kiedy nie było ograniczeń na lvl z runy, wtedy przed takim się czuło respekt. Generalnie wtedy były inne priorytety - zabawa i koledzy. Teraz większość społeczeństwa stanowią dzieciaki, więc tibia się i pod tym względem zmieniła.
Alanus Lutinum jest offline