Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fuflis
Szkapciu, na inq to ja dopiero bede  Z Reconem Deadly Dragons maja umowe, oni graja sobie my sobie, a ze czasem mamy wspolne cele to inna sprawa.
0 respektu dla Amenn, ST i SF ze strony Deadly Dragons, to juz bylo mowione oficjalnie i wszedzie, ja nie bede rozliczal nikogo z trapow na czlonkach wymionienych powyzej gildii. Ciesze sie z popsucia Inq! Tyle z mojej strony pozdro.
Ss z dzisiaj. Oni chyba chcieli trapnac Goratela?!?! Screena zrobilem troche za pozno, ale widac jak genialny byl trap Chciwego na Goratelu.
Chciwy - pozdro pocwicz 
|
Fuflis po Twojej wypowiedzi wnioskuje że dedli dragónsy to chcą być jak ST za czasów świetności to znaczy service, trap no i ogólnie zajebiocha ;D. Ale fakt faktem, że opinie mają zjebana od początku i marna próba zrobienia pro gildi nigdy wam nie wyjdźie. Poza tym Fuflis kiedyś inaczej gadałeś, normalny byłeś a teraz to dziwne rzeczy pierdolisz. Nie wiem co ci Amenn zrobiło bo to jest juz dość stara gildia i grają w niej w miarę normalni ludzie, a napinasz się dlatego że oni są konkurencją w robieniu PoI i Inq Service ?