@UP
Ahhhhhhhh Straszne
Dałem to dla pompy jak już coś, dałem bo ktoś mnie o to poprosił i nie failuj mi tu i nie wyzywaj od noobów bo to jest moje zdjęcie i moje zdanie na ten temat jeśli ci sie nie podoba to nie oglądaj ewentualnie napisz do Bravo chętnie w 1 ciekawym klanie na fotce.peel zobacze tibijskiego żala xD Ty dawaj sobie advense swoje ja będę dawał zdjęcia z Helpa i tyle na ten temat nie będę się kłócić więc nie odpisuj na moją wiadomość ewentualnie w tibi napisz jak chcesz o tym porozmawiać.
Dodam jeszcze że kiedy wyzwałeś mnie i kolege Thario od noobów... nie jestem do końca pewny czy wiesz do końca co to znaczy noob... Chyba nie... Zapraszam do wikipedi.
Pozdrawiam
AAA dam jeszcze jakis stary ss żeby nie było
No i mówiłem nie Odpisuj

I po co? Zacznie sie kłótnia zamkną temat i na co?:s To że nie lubisz LW to spoko my cie też nie lubimy.
Sie śmiejesz z screena z Helpa A co ja mam powiedzieć 8 lvl skilluje w dh d arm mms g legi bohy a i softy zapomniałem WOW już mi pyta stoi i wbija 25/25 No już chyba lepszy był screen z Helpa z tego troche można było sie pośmiać

Krytykujesz moje screeny a nie dajesz wcale lepszych.. No weź się zastanów.. Kupiłeś dostałeś pożyczłeś znalazłeś tą kase nie obchodzi mnie to, miej ją sobie my ci wcale nie zazdrościmy.