Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2009, 10:47   #270
Imperor
Użytkownik Forum

Imperor's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lipus94 Pokaż post
Witam . Mam mala prosbe, mianowicie moglby mi ktos dokladniej przyblizyc historie Kyry? Czytalem poczatek tego tematu ale to bylo dawno i nie wiem czy prawda. Gram tutaj od niedawna (tydzien)i chcialbym znac cala 'polityke' tego swiata. Konkretniej, kto z kim walczy, kto dominuje, i czy ci dominatorzy dobrze rzadza serwerem itp itd.

Z gory przepraszam za brak polskich znakow- brak polskiej klawiatury

Pozdro

Tak po krotce, wczoraj bylo open battle i wygrwali POLACY tak wiec powoli kyra staje sie kyra, mam nadzieje ze bedzie wygrana polakow nad swe to nie jest przypadek i kolejne openki beda tylko przyblizac polakow do sukcesu. A szwedasy pojda w niepamiec.

A tak po za tym walcza tu miedzy soba POLACY vs SWE + POLACY (BACKSTABBERZY) + SPAINY ( zawieruszyl sie tez jeden rusek xD)

A jesli chcesz sie dowiedziec jaka prowadza polityke to poprostu zapytaj (o ile wogole ci taki MR ABO odpisze) albo jeszcze lepiej jesli masz jakis wiekszy lvl 80+ to radze isc na banute i jesli wciagu 2h nikt po ciebie nie wpadnie to bedziesz mogl uwazac to za swoj sukces ze nie straciles bohow albo i zycia.
A co do spainow to wiesz wogole N/C

O polityce POLAKOW nie ma co pisac, powniewaz oni caly czas walcza o swoje prawa na Kyrze, gdy przyjdzie moment ze wygraja to wtedy postaram sie opisac po krotce ich polityke z gory mowie ze na pewno jest (lub bedzie) ona lepsza niz SWE ;] tak na zdrowy rozsadek (jesli nie umiesz angielskiego, a duzo jest takich osob na kyrze to latwiej sie dogadac z polakiem niz z jakims spainem)
Imperor jest offline   Odpowiedz z Cytatem