Nie należą do najlepszych, ale nie zbluzgam cię, bo sam i tak lepszych nie zrobię...Ale z krytyka spotyka się na każdym kroku, więc:
Miecz nr 1: W skali szkolnej: 4. Może i ładnie wycieniowany, ale jednak takich dużo i nie należą do najtrudniejszych. Ogólnie, jak wynika z oceny dobry.
Halabarda:W skali szkolnej: 3. Cienki i zbyt prosty kij (nierówności są zawsze, a ten sprawia wrażenie wręcz metalowej rury) i samo ostrze troche małe.
M.P.O Shield: W skali szkolnej: 1+. Absolutnie mi się nie podoba. Wygląda jak rozłożona mapa i w dodatku jakby ze szkła. Przesadziłeś z odbiciami światła.
Plastick Sword: W skali szkolnej: 2. Ostrze jak do jakiegoś mithril (ha! Znam z runescape

) tylko za krótkie, rączka aż za bardzo przypomina plastikową.
Arabian Sword: W skali szkolnej: 3-. Wygląda jak połamany i taki jakiś w ogóle niewyraźny.
Ogółem zbyt wyróźniają się kontury i czasami zbyt wszystko upiększasz (tak jak M.P.O shield i kij od halabardy).
Ocena ostateczna: 2,6 (tak wypadło ze średniej), a więc 3--, albo 2+.
Sorry, ale jak juz mówiłem krytyka jest wszędzie. I dobrze. Bo jest bardzo potrzebna. Sam może nawet takich nie zrobię, ale coś tam w paincie się bawię, tylko nie wklejam.