Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2009, 20:09   #23
Smerfekk
Użytkownik Forum

Smerfekk's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 152
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jagred Pokaż post
Powiem tylko "LOL" - nie pajacuj jak nie wiesz o czym wogole tutaj mowimy.

Co do zrobienia nowego klienta tibii teoretycznie jest to mozliwe. pameitam jak kiedys ktos zrobil nieoficjalnego klienta w 3D. wprawdzie mozna bylo grac na otsach, ale prawidlowo interpretowal pakiety. Wiec jakby ktos przysiadl daloby sie zrobic klienta na komorke, tylko pytanie po co.
I tak jak siadziesz w telefonie, na 10 min nie bedzie sie oplacac ci zaczynac grania w tibie. bedzie niewygodne. zanim wycelujesz ktorego potworka chcesz atakowac juz padniesz. Ciezkie leczenie itp.
Jeśli ja nie wiem o czym tu mówimy to ty tym bardziej.
Nie ośmieszaj się. Nie wiesz o co chodzi, nie wypowiadaj się szkoda słów.
Gadasz o nie stworzonych rzeczach nie czytając treści tematu.
Żal takich ludzi.
Jeśli mi chcesz coś powiedzieć wal na pw nie tutaj.
A, że wtrąciłem dla wiadomości forumowiczów o TibiaME, że takie coś istnieje i że mam 100% potwierdzone informacje to mi nie wyskakuj, że błaznuje. Tyle mogę Ci powiedzieć. Wejdź w temat, poczytaj i się zastanów czy odpowiedzieć czy zostawić to w spokoju.

Cytuj:
chciałeś być zabawny? nie wyszło ci... wracaj na swoje non-pvp gdzie nie trzeba myśleć bo to akurat ci nie wychodzi. Autrowi nie chodziło o tibie ME która z resztą została już wspomniana w tym temacie, tylko o normalnego klienta tibi zrobionego tak by działał na komórce.
Nie mieszaj do tego rl tibi, bo gdzie gram i jak gram to wyłącznie moja sprawa. Zostaw te uwagi dla siebie. Czytając moje zdanie musisz mnie wyzywać, nie ma co, polska szara rzeczywistość.
Nie wiem co ty masz z tym forum wspólnego. Powiedziałem, że NIE MA żadnego porządnego clienta Tibi na telefon. Ale DODAŁEM też informacje o TibiaME dla ciekawości użytkowników.
Nie wiem o co Ci chodzi. Idź do diabła

Tyle ode mnie.

Ostatnio edytowany przez Smerfekk - 06-01-2009 o 20:19.
Smerfekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem