Tak jak powinienem zacznę się bronić...
@Shivek
Cytuj:
Wszystko się zlewa, że aż mi trudno patrzeć na obrazki i się skupić.
|
Tych "słów" nawet nie rozumiem.
Cytuj:
A perspektywa mówi mi że to skarpa, a krzak: "Wal sie Szifku tutaj płasko".
|
Niby wiem, o który krzak chodzi, ale tego braku perspektywy w ogóle nie widzę.
@Veruis
Cytuj:
Albo wszystko od nowa, albo wszystko tibijskie.
|
Dobra to spróbuj zrobić fake załóżmy osadzony w świecie Lotra nie używając własnych grafik. Jeżeli zaś wszystkie miałbyś robić sam 1 parta nie zrobiłbyś przez 1 miesiąc.
@Drakon
Cytuj:
a przynajmniej dla mnie momentami wydaje się że te budynki nie do końca pasują do reszty.
|
Hmm... może i tak ponieważ robione są całościowo i wycieniowanie ich pędzlem 1px doprowadzałoby do szału!
@Rase
Cytuj:
Wątpię by Thrall wzią ludzi do swojej straży.
|
Thrall nie wziął go do straży o.0? Horda i przymierze są w stanie pokoju, a Thrall do ludzi ma duże zaufanie, do ludzi, których zna. Więc jeśli cie to nie przekonuje to jak przekonała cię Jaina?
Z resztą komentarzy się zgadzam i ja i Koper będziemy starali się dostosować do waszych zastrzeżeń.
Hmm może dokładniej wytłumaczę sytuację.
Jeden z bardzo ważnych paladynów przymierza miał proroczy sen. Pokazywał on upadłego paladyna zawładniętego przez króla licha[ta bryła lodu xD]. Połączył on się z królem tak jak to widzicie w fake'u. Paladyn niezwłocznie wyrusza do osoby, która z wizjami ma największe doświadczenie - Thralla.
Thrall ma nadzieje, że plaga atakująca osady jego pobratyńców ma związek ze snem, ponieważ może dzięki temu paladynowi ataki się zakończą. Mythen rusza więc z pomocą wiedząc, że niektórzy ciągle go nie akceptują, lecz bezzwłocznie rusza im na pomoc. Zauważając jakiegoś mrocznego wojownika w ogniu walki podąża za nim i ma nadzieje iż pokonanie go rozwiąże obydwa problemy.
No życzę miłego czekania na następny part xD