Ano, z tego także tytułu przestałem grać w Tibie. Grudzień 2007 - moje ostatnie zdobyte punkty doświadczenia. Ta gra, jak każdy już chyba wie, dąży na samo dno. Wszyscy z chęcią oglądają screeny z klientów 7.5 i mniejszych, wspominając te czasy. Cóż, CipSoft Cipsoftem, może mają złe podejście - nie patrzą na graczy tylko na kase - ale chyba po to zrobili te gre? Przecież każdy normalny człowiek, lub grupa ludzi, wydająca na rynek gre MMORPG, która cieszy sie dużą popularnością, nie wydaje jej po to, by fundować ludziom godziny niezapomnianych przeżyć, czerpiąc z tego satysfakcje, tylko po to by zarobić - wkońcu to ich praca. Bądź co bądź, nie popieram tego, pieniędze to raz, ale o klientów (bo takimi jesteśmy grając w Tibie i kupując Premium) trzeba dbać. Jak to mówią KLIENT MA ZAWSZE RACJE.
Zerknijcie na rookstat.com i powiedzcie sobie sami, na 15 100lvli, ilu znacie, albo o nich słyszeliście? Ja osobiście znam 2-3, o kolejnych 2-3 słyszałem. Reszta? Pierwszy raz widze takie nicki. Dlaczego? Tyle już było o tym trąbione na forum, że nie chce mi sie powtarzać.
Poprostu, TA GRA JUŻ UPADŁA.
Pozdrawiam.
Apeluje do userów abyście zaprzestali pisania postów w tym temacie
i do was Moderatorzy, o zamknięcie tego wątku.
|
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Karmienie troli
Hail Tompior /o/
Pozdrawiam wszystkich kumatych supporterów na tym forum!
|