Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2009, 08:56   #949
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabledoro Pokaż post
Witam wszystkich,

Odrazu napisze ze jakis miesiac temu jakis tez naabek zrobil acc i podawal sie za Matika Tarina.

Nathariox,Piootrus,Innos Wei zgadza sie,jakis burak za przeproszeniem chce sie popisac na forum. By wyjasnic sprawe i nie bylo porozumien...

...Nie mam wrogow oprocz Olsona Spartana i Deadly Dragons ?
(Deadly D. sa zli a szczegolnie Ethanamoz Lothardan poniewaz przezemnie zostal tpniety jak i wiekszosc traperow do tp. oraz zostal ostrzezony tym ze jak wroci jeszcze raz na inquisition quest to poleci mu ban,dlatego D.D i R.T sie wscieka troche na mnie (dla tych ktorzy nie wiedza chodzi o akcje na inq). Oko za oko.

Ale watpie zeby ktos z D.D sie tak ponizal (przeciez oni musza byc na forum z pozoru pro),wiec wychodzi na to ze jeden bachor,sharer oraz thief psuje sobie tylko reputacje,poniewaz mnie to nie boli. Poprostu chcialem powiedziec z gory ze to jest moje own acc na tym forum,a jezeli nie jestescie pewni ze to ja - poprostu napiszcie do mnie w grze.

@Noob accounts : Pamietaj mnie to nie razi mozesz sobie ospamic cale forum mnie to nie dotyka. (Jezeli ty to Olson Spartan ... tzn. ze jest nastepny dowod (oraz powod) ze jestes bachorem.
Postuj dalej a tobie to na marne bedzie wychodzic,a ja mam z tego zlewe.

~Elo
XDDDD

moge ci mowic panie gejmasterze?

moze kurwa frytki do tego?
szkapamujwruk jest offline   Odpowiedz z Cytatem