Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2009, 14:23   #11111
RZal_Encore
Użytkownik Forum

RZal_Encore's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
@cioty i geje
To ty ze starymi przez forum gadasz xddd?

Cytuj:
nom mieszkałem se tam a co? fajna okolica 0 zatrutego powietrza itp nie jak połowa forum Reszów itp miasta przemysłu fuj aż szkoda gadać nie stać was na domek za miastem? xd oj sory trzea jak polak komuna bloczek znosić sąsiadów af ;/szkoda nie
Może mnie stać może nie, ale przynajmniej sracz mam w domu nie na podwórku : d

Cytuj:
p.s

czekam na wasze fotki koqzy a może są aż tak duże, że nie da rady ich wstawić na forum xd?
hhehehehehehehe lubish huopcuf nie?

Cytuj:
oh rzal frajerze a może allan lon lon? tak mi się zdaje że to ty mam dać all twoja fotke? chyba niechcesz bo wyglądasz jak Ania z zielonego lasu thx za przypomienie jak wyglądała moja stara okolica <3 stare dobre czasy:*
Even -> Mutikax -> Daggy a teraz Allan Lon Lon? Szczerze powiedziawszy nawet nie mam pojęcia kim on jest :'(. A fotke sobie wstawiaj, jak ci to dobrze zrobi to czemu nie : ))))))))).

Cytuj:
@jarek zjebany rower

hahahahah przypomiało mi się coś jak wyzywałem waszą VXexową suke Cute Anas~~ jak mi groziłeś że mnie zabijesz bo obrażam damę lol2 ciota frajer i pajac elo
A mi sie przypomniało jak mówiłeś, że se waliłeś konia z bratem przed lustrem kto pierwszy dojdzie, że expiłeś w sywlka / gwiazdke, że się kiedyś spuściłeś własnemu kotu na łeb, że stara chodzi dzwonić do sąsiada bo w domu nie masz fota a na tym zapiździu nie działają komórki i kupa innych xdddd.

PS. Swojej fotki i tak nie dam xdddd bo mam najlepszy ubaw jak wstawie twoją fotke z ktorej cale to podforum wyje a ty nie masz czym ripostować : *

Po$dRo & PoĆfFfFiCz!!1

Xd
RZal_Encore jest offline   Odpowiedz z Cytatem