Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Oj... TO niewiem czemu grasz w tibie czy tam w inne gry MMORPG jeśli nieznasz angielskiego ... nawet TAK ŁATWEGO jakim ja tam pisałem, nie używałem żadnych trudnych słów tylko prawie same przekleństwa (omg... czemu :/ ... ja mało przeklinam  ) a po drugie słowa takie jak PRESENTS , STORY itp. napewno znasz a jak nie TO NAWET SIĘ NIE WAŻ GRAĆ W MMORPG I INNE GRY PRZEZ NETA !!!!!
Aha, jak byś bywał częściej w dziale FAKE to byś się pokapował że te fake mają swój humor ... ale nie ... ty raz na dzień jesteś zaglądasz do losowego topica walisz komenta bez zrozumienia fake'a itp... eh.
To taki mały off topic kierowany także do innych (jak nie znasz angielskiego to WON od neta ... chodzi mi tu o podstawowe słowa !) . O i mam temat na kolejny dziecinny fake... cya !
|
A potem będą łazić Polacy rodacy tak jak br, czyli gdziekolwiek się takie nie wtryni to "pol?????" -.-...
@Topic
A co mi tam, skomentuję jeszcze raz ;p. Gratz pomysłu, chyba nie na miejscu jest tutaj ocenianie wykonania?

.
Cytuj:
a po drugie słowa takie jak PRESENTS , STORY itp. napewno znasz a jak nie TO NAWET SIĘ NIE WAŻ GRAĆ W MMORPG I INNE GRY PRZEZ NETA !!!!!
|
Oto chodzi

, nie umie się angielskiego zupełnie, siada się do gry przez net, a potem łazi tlyko żeby rodaka znaleźć bo Anglików kompletnie nie rozumie, to tak jak z br. ;p