Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2009, 17:21   #37
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Nie ma to jak porownywanie durnej, krzywej gierki tipji do lepszego graficznie rla.
O mechanizmy społeczne mi chodzi.........

Cytuj:
Jak to ktos/gdzies/kiedys powiedzial: "jak ci sie nie podoba to wy~*******aj" tak samo mozna powiedziec w tym wypadku.
Na taki argument powołują się zazwyczaj ci, którzy sami powinni wylecieć.

Nawet rzecz tak prosta, przyziemna i nieskomplikowana (^^) jak organizm człowieka pozbywa się tego, czego nie potrzebuje i co jest dla niego szkodliwe- mocz, stolec.

To nie ja powinienem zmienić grę, tylko ci, którzy zajmują się trapowaniem. To oni robią coś, co można obiektywnie określić jako `złe dla serwera`, oni powinni odejść. Nie ja, który jako jeden z niewielu wyłamuję się z lizania dupy: "gratz skilla".

Zresztą, poziom wyrównuje się do góry, in plus, wiesz?

Cytuj:
A jesli ktos sie tnie i placze nocami bo padl, to juz jest tylko i wylacznie jego problem, ewentualnie jego rodzicow.
A jak ktoś dostaje orgazmu po zabiciu kogoś na Non-PvP to też tylko jego problem, ewentualnie jego partnerki.

Cytuj:
Jednych kreci bezmozgie liczenie bialych cyferek do konca zasranego tipijskiego zycia, a inni wola inna forme rozrywki.
No to niech ci inni zmienią grę, bo w Tibii swoją rozrywką utrudniają grę zwykłemu graczowi. No ale rzecz jasna, egoizm. Liczy sie tylko to, żebym ja miał fun w grze.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem