Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2009, 19:27   #67
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

Stan: Aktywny Gracz
K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HGcom Pokaż post
no chuj jasny mnie strzeli.. człowieku myślisz że te cizie na teledyskach z usa to są po univerkach? są tak samo puste jak polskie,wloskie,niemieckie..
2.powiedz mi o czym śpiewają na kawałkach których ty słuchasz?hoods,drugs,clubs,G's,chicks,cars człowieku teraz to co śpiewają to ko-mer-cha

tyle z mojej strony

odnośnie tematu:
PFK,Fokus,Molesta,Eldo,HEMP GRU (ogólnie PROSTO.)

elo
"Człowiek był inteligenty, potem poszedł do szkoły." Odnośnie lasek. Wystarczy popatrzeć na to jakie laski występują w ich klipach. Chociażby Chanta Patton. Wpisz w Google, a zobaczysz ile stron jest o niej. Albo teledysk do "Big pimpin'" Jaya-Z. A u nas? Np. teledysk "W Aucie". Ta dziewczyna co stoi koło auta. Taka ładna że jej żebra widać. Praktycznie w ogóle w żadnych klipach nie pojawiają się dziewczyny. A jak się już pokażą, to trzeba się zastanawiać nad zmianą orientacji.
O czym śpiewają w amerykańskim rapie? Np. Naughty by Nature. Wystarczy popatrzeć na ich klipy i porządnie wsłuchać się w teksty. W "Hip Hop Hooray" świetnie jest pokazane że można się bawić bez względu na wiek. A u nas np. takie Hemp Gru, jakieś 15-letnie szczyle palące papierosy i "kozacy" jeżdżący na tanich składakach w kółko krzycząc "TO JEST TO!!!111". Takie są polskie klipy. Czyli jedno wielkie gówno.

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem