Tak.
Cytuj:
Chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Jeśli używasz bota, zatrzymaj tę wiadomość dla siebie.
|
Może najpierw przeczytaj
regulamin przed pisaniem na forum?
Nie wiem co z Ciebie i "Tobie podobnym" wyrośnie. Ale w końcu przecież taki jest ten świat. Ci co oszukują pną się do góry, a tym uczciwym się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe i nad tym tak ubolewam. Może i odniesiesz sukces oszukując, ale mam nadzieje, że odezwie się w Tobie sumienie. Gratuluję "awansów" i tego uroczego light***. Nie rozumiem do czego Ci on jest potrzebny. Przy jasności ustawionej na 100%
wszystko widać.
Jednak taka jest już dzisiejsza społeczność Tibijska. Nie potrafi nic osiągnąć samemu. Przyznaję, gry są po to by bawić, i jeśli Ciebie cieszy wybocenie postaci i to w dodatku jeszcze na Rookgaardzie (co jest dla mnie już kompletnym idiotyzmem) to proszę bardzo, rób to, ale, tak jak w prawdziwym życiu możesz poznać tego konsekwencje. Takie jest moje zdanie na ten temat.
By the way:
Cytuj:
Ban dotyczy nie konta, ale osoby.
|
Bez poważania, Shan.
I, proszę, jak chcesz ze mną zacząć kłótnię to niech ona będzie na poziomie, bez żałosnych bluźnierstw i poparta argumentami. inaczej po prostu Ci nie odpowiem.