Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2009, 23:01   #7
Mulder
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2008

Domyślny

To ja może się wypowiem bo tomb to jedyne miejsce gdzie "umiem" expić ;p
Więc na 50 levelu dwa najlepsze tomby to stone -3 i tarpit -3 (za portalem, nie za schodami), ja wolę stone ale nie liczyłem gdzie jest więcej expa - wydaje mi się że na stone można zebrać więcej kasy, za to na tarpicie zabijając gargulce znajdziesz na pewno dużo small stones'ów do późniejszego trenowania. Huncąc tarpit biegasz poprostu dookoła całego tomba, w stone lecisz >>> od portalu i potem dolna odnoga (ta na samym dole). Na vampach leczysz sie tylko exurą, utani hur jest zupełnie niepotrzebny jeśli masz boszki - a polecam ci je kupić w pierwszej kolejności, zresztą szybko na nie zarobisz. Warto pomagać sobie exurą san. Jeśli będziesz dobrze manewrował, dobrze się leczysz i nabędziesz trochę praktyki to nie będziesz zużywał ani jednego pota na hunty a będziesz wychodził mocno na +, dużo leci tych kamyczków, golda, a jak przyfarcisz to lootniesz sobie vampkę - ja sobie lootnąłem expiąc tam od 40 do 50 levela.

Wystarczy że weźmiesz 1 bp smp 1 bp shp (ja tam expiłem luzem na 40 levelu z 1 bp hp i 1 bp mp), i na początek póki nie masz tego przećwiczonego bierz parę runek adori san (możesz je sobie sam zrobić, mówie tylko o 2-3 sztukach). Poza tym cap ma lecieć w royalki

Ostatnio edytowany przez Mulder - 07-01-2009 o 23:03.
Mulder jest offline   Odpowiedz z Cytatem