Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2009, 18:31   #49
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rafi.praga Pokaż post
AAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHA HAHAHAHAAAHHAAH !!!!!
Dzięki ziomuś za tę fotkę, sprawiłeś że mój dzień jest lepszy aahahahah boże.. Ale szczerze powiem że właśnie takiego sobie go wyobrażałem Lamus, cipa na real na 1000% ma przejebane w szkole za wygląd więc sobie odreagowuje na forum i w Tibii. hahHAHhahHAHahHAHahHAHA
Nie no chyba postaram się o jego adres i w wakacje się tam przejade do niego i pogadamy sobie Będę jego 'najlepszym' kumplem ) ahaha
spoko,zapewne bede nad morzem to akurat gdzie bedzie zwloki utopic

zdjecie wrzucilem na celesta.pl ok. 2 lata temu,wiec nie wiem po kiego grzyba wymyslasz bajeczki ze zdjecie dalem niepowolanym osobom
i btw-dziekuje za kase,przyda mi sie troche zł na gitare :d
(jesli nie wiesz o co chodzi-polecam dowiedziec sie ile kasy mozna sciagnac z ludzi uzywajacych cudzych zdjec bez zgody

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida Pokaż post
Kojotes - w taki sposob mozna dojsc do wniosku, ze kazde PK na pvp jest przykladem egoizmu, ze osoby, ktore pkuja, trapuja powinny sie wyniesc z serwera bo osoba PKowana sie w tym momencie dobrze nie bawi.

Zreszta to, ze zabic kogos na pvp jest trudniejsze niz na non-pvp jest niedorzeczne, chocby z tego powodu, ze na pvp moge go zabic w ten sam sposob jaki w non-pvp, odwrotnie nie. :Z

Jezeli bylyby z was takie pro za jakich sie macie to przeciez z waszym skillem z zamknietymi oczami wyjdziecie z trapa i jeszcze ubijecie tych co trapuja, to co placzecie?
bardzo dobrze powiedzianie
szkapamujwruk jest offline   Odpowiedz z Cytatem