Myslalem ze poupdatowe narzekania na loota juz sie skonczyly.
Cytuj:
Ja sie zgadzam z autorem tego tematu. Rare to rare i tak powinno zotac, gdy wypadaja z mobow to tibia traci swoj klimat. Nowe rare nie utwora klimatu takiego jak byl do tibii 7.92 :/ Na 7.6 To jak miales 100 lvl to byle pro a traz? Teraz to juz wyczajny widok :/ . Tyle..
|
1.Te itemki to WCIAZ rare. Jak zdobedziesz golden seta+great shielda+warlord sworda (o ile dobrze wiem to tez mozna zdobyc) to zacznij narzekac.
2.Moim zdaniem NIC nie przywroci tego klimatu, poniewaz to glownie gracze (a raczej nooby,boterzy itp.) przyczyniaja sie do jego utraty.
3.Jak juz wiele osob w tym (i nie tylko tym) temacie powiedzialo - itemy sa po to, zeby mozna bylo je zdobyc.
Cytuj:
według mnie wszystko powinno być do zdobycia lecz nie w taki sposób jak teraz... że idzie kilku osobowa ekipa na hunt "bossa" (co to za boss który respi się kilka min i ma zaledwie kilkadziesiąt k hp... ale mniejsza oto) i po 2 godzinach ma 2 pary g bootsów... rzal bul i cjerpienje!
|
Z tym sie zgodze, jednak trzeba zauwazyc, ze dla CIPow te "legendy" to pewnie tylko graficzki (no i moze jakiestam linijki kodu, ja sie na tym nie znam) wiec mozliwe, ze beda chcieli (w pewnym stopniu) rozpowszechnic niektore "juz nie rare" zeby wyzsze lvle mialy jakies mocniejsze itemki.