Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2009, 12:14   #5002
Otakuma
Użytkownik Forum

Otakuma's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin

Stan: Na Emeryturze
Otakuma ma numer GG 3378616
Domyślny

Nie chciało mi sie wszystkich wymieniać xP dlatego napisałem:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
Kreska w CG akurat mnie nie zachwyca. Z jednego prostego powodu. A mianowicie ludzi 'rozciągniętych' wzdłuż. Niemal wszyscy są postury szkieletów xD.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel Pokaż post
@Otakuma
Jeśli np. taka Kallen jest dla Ciebie szkieletem, wole nie wiedzieć jakie masz gusta
Kalen akurat nie była najgorsza, jednakże w wielu momentach była "postury szkieletu".
Ukryty tekst:

Twórcy dodali jej duże piersi i fajny tyłek ale to niczego nie zmienia. Czasami wyglądało to tak jakbyś przywiązał balony do tyczki(tylko takiej trochę grubszej, z rękami i nogami. I tak najlepiej wyglądała C.C i była najbardziej kawaii z całego Code Geassa. Kalen jest przy niej malutka. Chociaż zdarzały sie też momenty 'rozciągnięcia' i C.C.
Ukryty tekst:

To że ci stawał za każdym razem kiedy Kalen 'wypinała' się w Gurenie czy w jakiejś innej scenie. Twoja sprawa

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix Pokaż post
@Rayza
To chyba oczywiste, ze dla Kumy Karen jest szkieletem. Ale nie martw sie, dla takich jak on powstala nawet nowa wersja teledysku Satisfaction! O tu:
http://www.joemonster.org/filmy/1313...la_bojowniczek

HAAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHA HHAAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHHA
Lubisz takie klimaty, no nie? Jak ładnie poprosisz dam ci prywatny występ.

@up
No to kicha ;/. Zaniżyli ci transfer 10x, do nie dawna cieszyłeś sie netem 100mb/s xDDD

Ostatnio edytowany przez Otakuma - 09-01-2009 o 12:18.
Otakuma jest offline   Odpowiedz z Cytatem