Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2009, 14:10   #1003
69AruS69
Użytkownik Forum

69AruS69's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 203
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk Pokaż post
'i mimo ze mialem 120 lvli wiecej to bylem taka pizda ze nie bylem w stanie go zabic'

i btw-aiacos wspominal ze jak sie obudzil to mial mniej mf niz zwykle i vampke-ciekawe czemu?

xaszkil,o czym ty mowisz? wilq pall kojarze tylko z jakiegos ss chyba z org.pl a ty z tekstami ze go trapowalismy-wez chociaz dobra bajke wymysl.

kazior,czemu jak sam wpadlem po ciebie na poi dl to razem z jakims kolega ktorego nicku teraz nie pamietam spierdoliles bez slowa?

a potem wszyscy placza ze sam zabijac nie umiem-jak mam zabic kogos sam bez blokujacych droge skoro taki kazior ktory na forum gra kozaka s*******a widzac mnie na poi dl? wyjasnijcie mi to

Karo po 1 ten ek'a wstał i zaczoł bić "exori" i używać "exana mort" a potem do mnie pisał dlaczego bo luruje
po 2 na poi dl'e jak wpadłeś to ja wychodziłem z komnat które odblokowałem wtedy Chciwy miał service POI a na dl'ach expił Pan Grucha więc co innego miałem zrobić jak nie wyjść z poi ;o ? Sexy Team szanuje i nie w*******am im się na expa Btw ktoś ostatnio mi dał Twoją rl fotkę która była na forum celesta.pl szkoda że na tej fotke nie jesteś takim koksem o jakim opowiadał mi Thaz Skaylielyn z Twojej gildi
69AruS69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem