Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2005, 22:47   #95
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Brak ikony

Co do UFO... Istnieje na 100%. Wedlug mnie oczywiscie. Ktos, kiedys, cos napisal w tym temacie o nieskonczonosci wszechswiata. Bzdura. Wszechswiat sie kurczy. Ogladalem kiedys program na Discovery. Jakis kolo opowiadal ze amerykance maja w strefie 51 UFO. I maja nowy pierwiastek ktory nie wystepuje na ziemi ale znalezli go na statku. Koles podobno kiedys tam pojechal w nocy zeby pokazac loty probne UFO i dlatego go wywalili. Kolo chce zrobic sensacje, ale mu nie wyszlo. Nie wierze mu. Co do konca swiata. Bylo ich juz kilka, co roku jest ich kilka, ale ciagle zyjemy dalej. Choc niektorzy odchodza.
Zycie w kosmosie... Dluuugo by o tym gadac. Osobiscie twierdze ze cos tam musi byc inteligentnego(oczywiscie nie tak jak ja ). Wezmy pod uwage to, ze naukowcy obliczyli ze w kosmosie istnieje okolo 200 milionow galaktyk. Powiedzmy ze na malej czesci z nich sa takie warunki jak na ziemi, a na jeszcze mniejszej czesci rozwinelo sie zycie. I tak mamy olbrzymia liczbe planet z przypuszczalnym zyciem. I na jeszcze mniejszym kawalku rozwinela sie inteligencja... To daje i tak okolo 2 milionow planet z intelignentnymi istotami! Dodajmy jeszcze ze moga istniec stworzenia ktore nie potrzebuja do zycia ziemskich warunkow. Znowu liczba sie zwieksza. Zeby nie bylo oskarzen o plagiat. To nie moja teoria tylko takiego jednego pana, co nie pamietam jak sie nazywa...
Jedziemy dalej. Ludzie wyslali w kosmos wiele, wiele sygnalow, obrazow, zdjec, a nawet filmow. Lecz, mam dla was zla wiadomosc... Zeby te sygnaly dotarly do najblizszej nam gwiazdy, Alfa Centauri, potrzeba kilkaset lat.
Jeszcze jedna ciekawostka. Co myslicie o czarnych dziurach? Moze na nich tez cos zyje? Moze nie ma takich wymogow po prostu i jest w stanie tam zyc.
I chce was poinformowac ze "UFO" to nie sa kosmici. Sa to niezidentyfikowane obiekty latajace(UFO-unidentified flying object). Nie robcie wiecej tego bledu.

HAIL KOSMICI!!