Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 00:33   #82
Galahard
Użytkownik Forum

Galahard's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Galahard ma numer GG 4385781
Domyślny

Zdjęcie jest zdecydowanie mało wiarygodne, a poza tym (zresztą już kilka razy napisane) jest kilka kruczków:
nagrodą są itemy w skarbcu, ale pytanko - ty zabierzesz je i co? nikt już questa mieć nie będzie? Coś w to wątpie... Mało mnie to przekonuje - CIPy wiedzą że jak już jedna osoba to zrobi to się wyda w jakiś sposób i polecą inne servery jak z bata. A nagroda w postaci całego skarbca jest nie możliwa wręcz. Za dużo w nim rarów i dobrych itemów.

Po drugie, jeden w userów zrobił wywiad o twojej postaci - no i dziwne to trochę, jeżeli nie masz jakiejś postaci dodatkowej to już się spaliłeś. Załatwiłoby cię podstawowe monstrum, nic ciężkiego nawet (i nie tłumacz się znowu że to quest na rozum, bo po drodze nawet guard jaki, albo coś podobnego się nawinie...)

Screen nie jest do końca - ee... wiarygodny? Postać jakoś nienaturalnie usytowana. Kwestia koloru paska zagadkowa. Jakby się uprzeć można to sprawdzić na edytorze w pixelach.

Podsumowując, jak wrócisz (a może już to czytasz?) to lepiej wklej film i pokaż na nim jak wchodzisz do, podnosisz itemy, otwierasz skrzynki i wychodzisz. Inaczej obawiam się że przez jakiś czas będziesz mógł się nie pokazywać na tym forum, bo cię będą ludzie pojeżdżać.

W moim odczuciu nie jest to fota z Tibii i wykonanego questu... Czekam na film, jak pozostali...

Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać.

The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard
Galahard jest offline