Temat: Dylemat
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2009, 14:22   #20
Satanik
Użytkownik Forum

Satanik's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciuch Pokaż post
Zamknij kurwa pysk. Huj mnie to obchodzi, że ty nie lubisz kina. Każdą profesją gdy wbijesz 300lvl się nudzi Mati odszedł Sero odszedł bo mu się nie chciało tłuc tego pierdolonego lvl samemu. A Hydre widziałem wiele razy na oczy i zamknij ten krzywy ryj!
@juran_se_spychowa Co kurwa zamurowało to do mojego lvl się przy*******amy co? Bo kurwa nie mamy co teraz powiedzieć!
I tak za chwile będę miał warna za przeklinanie...
A i jeszcze jedno Satanik sssie to twoja stara za dyche.
Odedzwał się 11-latek... widać w domu twoi rodzice tak się do ciebie odzywają skoro tylko takie słowa znasz widać to po twoim słownictwie i poziomie inteligencji a raczej jego braku... no ale skoro już jesteś na tyle tępy to nie dziwie się że knight jest dla ciebie ciekawą profesją, po prostu innymi najwidoczniej nie umiesz grać.

btw. może i widziałeś hydre... ale na tibia.pl albo na otsie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit Pokaż post
Knight ssie? Szkoda że to najci przeważnie najwyższe lvl mieli i obecnie LP ma 402 ;p
czemu najwyższe lvle? bo 80% knightów to boty...

knight ssie bo ssie i już... palkiem można zrobić taki sam skill shielda co knightem więc będzie dostawał tyle samo damage co knight za to pal bije mocniej, leczy się taniej i na dodatek bije z dystansu...

ps. dodam że jeśli dla was bicie żółwi do 120lvla jest ciekawe no to na prawde z wami źle

btw. Że by knight zrobił się ciekawą profesją cipsoft musiał by wiele zmienić tak by knight był niezbędny w party do blokowania... bo jak na dzisiaj to większość expi solo
Satanik jest offline   Odpowiedz z Cytatem