Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2009, 17:37   #1250
Nytq
Guest

Domyślny

Siemanko, pierwszy post na forum ale od dłuższego czasu śledzę wątek tyle, że z lenistwa nie chciało mi się konta zakładać Mój problem wygląda tak : w październiku zadzwoniono do ojca mojego z zapytaniem czy nie chce podwyzszyc predkosci lacza z 512 na 1mb. Ta sama cena .. takze nic tylko brać. Malina, łącze 1 mb włączam tibie ... lag. Myślę zdarza się, przeczekamy zobaczymy ... wrl huncik się zaczał lvl pieknie wbilem i ... ZWIS Zakonczylo się świątynią jak u kazdego w tym wypadku. Jako iz nie chcialo mi się grac w tamtym momencie to ustawilem statusik "retired". Wracam po 3 miesiącach do gry i co ? I to samo Do multimedii dzwonilem NAŚCIE RAZY i za kazdym razem ten sam tekst : wina lezy po pana stronie w routerze. Ale co ma piernik do wiatraka skoro jestem podlaczony do modemu po kablu ? I kolejna sztuczka magiczka pojawia się w momencie kiedy ktoś odbiera telefon internet się wyłącza Nie zawsze ale w 60% przypadków tak jest. Żeby nie było że jakiś kolejny no-lifer to nie tylko w tibie gram :> Co do predkosci internetu to wszystko jest ok bo transfery są dobre, ale kolejnym problemem jest to że CHOLERNIE często pakiety gubi, rozłącza net , rozłacza gg i pakiety gubi w rozmowach ... MEDŻIK. Także jedyna myśl to taka żeby zmienić providera ( kara... ) ew. zmienić łącze na 512 tak jak było kiedyś i mieć nadzieję, że wróci do normy wszystko ;>. Bo nerw mnie bierze jak jestem na huncie i nagle zrywa net na 10 sekund mając 650 hp druidem -,-. ( zobaczcie sami nawet Nytq ... 600k wydać w 2 tygodnie ) )

Pozdro i miejmy nadzieje że wróci do normy wszystko z MM :>
  Odpowiedz z Cytatem