jest to mój pierwszy i ostatni post bo juz nie gram w tibie ale zakończylem grac bo ktos shakowal mi konto

. najpierw mialem knighta i znudzil mi sie na 20 lvl

i zaczolem robic palla ktoryna 9 lvl mial skile 64/45

i trenowalem z tym knightem na 20 lvl przez mc ( multi client )

i to byl mój bląd bo wlasnie w tym momęcie ktos shakowal mi konto

a co zrobil? a no zrobil to ze wywalil mi wszystnie runki jakie gromadzilem na "czarna godzine" i cala kase i jeszcze pare najcenniejszych zeczy takich jak muj clown-set ktory zostawilem w depo bo nie potrzebowalem go na trening

- to wszystko znalazlo sie na podlodze w depo. szkoda ze nie zobaczylem jak sie ludzie na to zucaja

no ale jak juz zobaczylem czgo nie mam to wywalilem 200 meatów 150 ryb i jeszcze wiele innych zeczy na podloge

. nawet niewiecie (hahahahaha

) ile ludzi sie u mnie zebralo hahahaha

poprostu zawalilo sie depo przezemnie

. wywalalem moje wszystkie sety ktore kolekcjonowalem i wszystkie magiczne zeczy fire sworda

i ok 200 power arrowsow tez wywalilem. zaczolem dedowac pallem i knightem -poszedlem na fire devile, smoczki i inne fajne potworki. teraz juz nie gram i bardzo dobrze bo jak gralem to straszne zeczy sie ze mna dzialy - siedzialem po calych dnich na konpie

(w te wolne dni) pare razy juz postanawialem skonczyc ale wytrzymywalem tylko 3 godzinki

a jak gonil mnie jakis potwur albo PK co sie u mnie zdazalo czesto to mi sie az reka na myszce trzesla taz ze mnie moglem nic klinkac

, wstawalem o 5 rano i gralem i gralem opuscilem sie w nauce ale teraz jak juz pomysle co stracilem to juz napewno do niej nie siąde

, powiem wam ze nawet czekalem na takiego bana albo na jakiegos hackera

. TIBIA TO NALUG!!! teraz jestem od niego wolny