Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 10:34   #94
Kele
Guest

Domyślny Zastrzezenia

Ja do zastrzezen moge dac pasek yellow...all sie zgadza...ale.....czemu nie dales pelnego screena tylko ten kawałek?? bo za długo by sie fake robło? no dobra dalej... czemu nie dałeś filmu???dziwne i ostatnia rzecz.... czemu ale to czemu nie napisales tego na forum tibia.com ani nigdzie na tibianews.. no przeciez co?? boisz sie ze od Cipsoftu bana dostaniesz za takie fake?? no ludzie.... ja też se zrobie takiego screenka.. ja nawet moge zrobić w tym miejscu co jest basilisk....trudne to nie jest...moge sobie nawet zrobić pokooj gdzie ejs 100 demonów...i ze tam niby bedzie klucz..... wiec wiesz... o nei jest zbyt wiarygodne... i czemu tylko jedno ujęcie?? czemu nic ne brałeś?? czy nie bałeś sie że naprzykład w tym piokoju można przebywać 30sek ?? albo coś takiego?? i najdziwniejsze jest to że juz nic nie piszesz na forum.... a my czekamy za filmikiem... albo jaki to jest problem... wejdz na inny char....przezuc na niego DSL i pokaz tym innym chare te dsl na trade.... wtedy poznamy nick innego charu...ale tego wlasciwego nie czyli 0 niebezpieczenstwa....czekamy na dowody KOLEŚ!!