Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2009, 19:54   #34
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valderor Pokaż post
Aha, ogólne nastawienie nastawienie Cipsoftu widać na oficjalnym forum, gdzie propozycja "Monster Intelligence" została przeczytana przez CM Mirade i oceniona jako "Rejected".
Nastawienie cipków widać po tym ile jest tematów na prop boardzie które mają całą masę sajgnedów a oni to stuprocentowo olewają.

Cytuj:
Owszem, to miałoby sens. Ale nie w Tibii.
Przy jakiś śladowych chęciach ze strony cipów WSZYSTKO mogło by być wprowadzone.
Tibia to nie inne gry - niemniej dobre jest chociażby to, że nie można chodzić po sobie (nie licząc schodków, no ale...) jak w każdym mmorpg w 3d.
PvP system też był całkiem ciekawy przed hotkeyami - jako jedyna gra nie polegała na klikaniu ef'ów do ubicia, bo grałem w sporo mmorpgów - koksy z pro elo setami kosili każdego na hita, a samemu miało się w nich same missy.
(nie mówiąc o tym, że w jakiejś tam grze 5 lvli bite 10 min~ robiło taką samą róznice, bez specjalnie wykoksowanego seta, to jest żałosne.), możliwość bicia się tylko w określonych miejscach itp...

Niemniej, ta gra ma spore ograniczenia, ale jak już gdzieś pisałem - postacie mogły by się różnić nie tylko ilością hp/many i używaną bronią - parę bazowych bonusów dla każdej profy, jakieś bonusy w armach etc (sensowne bonusy, bo jak widze te -3% w yalahar armorze to mi się smiać chce)

Dobra, potem może dopisze, nie chce mi się teraz xF

Tharion jest offline