Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 14:31   #100
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@roland : zawsze mozna wkleic "czysty" pasek start.
@Memuzo : rozumiemy, nie chcesz dac filmiku, bo "niby" odkryliby, jakim charem masz te legi. Wiec daj uhmakerowi, moze on pokaze, ze je ma? Ale to i tak latwo podrobic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Memuzo
Omg ludzie, golden helmet był w tym skarbcu przed updatem, teraz go już tam nie ma .. Pójdżcie do Kazzo i sami sprawdźcie
Rotfl. Dalej jest.Tylko nowy wyglad szafirow "zaslonil" golden helmeta.
Co do postaci - nie wydaje mi sie, zeby 30lvl+ zrobil tego questa. DSLe i winged helmet sa najbardziej wartosciowymi rzeczami na tibii.Wiec CIPowie nie udostepniliby tego questa jakiemus glupiemu 30lvlowi, gdy ancient helmet quest dostepny jest od ~100....
Cytuj:
EDIT: OZNAJMIAM, ŻE TA OSOBA, KTÓRA DAŁA TE DRUGIE ZDJĘCIA NA KTÓREJ SĄ DWIE OSOBY W SKARBCU TO NIE JEST MÓJ KOLEGA I Z NIM TEGO QUESTA NIE ROBILEM. ON WKLEIL DO MOJEGO SCREENA SIEBIE, ABY SIE CHWALIĆ, ŻE TEŻ TAM BYŁ. TERAZ ROZUMIECIE? -.-
Tak, drugi super faker na forum? Tamten drugi screen prawie doskonaly, nie wydaje mi sie, ze gosciu by sie tak meczyl, tylko po to, zeby ZAMAZAC swojego nicka i udowodnic, ze zrobil questa z toba.Po drugie - popatrz na swoje ruby necklace. Roznia sie troche, ale juz ktos o tym wspomnial.
Cytuj:
DO MODERATORÓW: DLACZEGO PRZENIEŚLIŚCIE TEN TEMAT DO DZIAŁU "FAKE" ? PRZECIEŻ TO NIE JEST ŻADEN FOTOMONTAŻ!
Bo fejki znajduja sie w odpowiednim dziale, prawda?
Ashlon jest offline