Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furiat
mowisz ze 3 dni do konca lagow ta?  tylko ze.. co za te 3 dni bedzie? przyjdą te pedaly od MM i Ci naprawia to ? watpie ;] a jak naprawia to badz przy tym i powiedz jak to zrobili  ;p
|
Za 3, a dziś nawet 2 przychodzą ziomy z UPC, założyć mi nowego neta. ;>>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furiat
aa no pewnie ta :>>
ja to chetnie nawyzywal bym kazdego z MM  bo to naciagacze kasy ;] a sami nie mysla jak nam pomoc tylko mysla o tym jak tutaj wiecej kasy zarobic
|
Jak jesteś taki kozak, to ja chętnie chcę zobaczyć jakiś filmik jak ich wyzywasz.
Jeśli się odważysz ; ))
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Pomyśl zanim coś napiszesz. Według twojego toku myślenia każdy jest naciągaczem, nawet ty. I przeczytaj to: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=1189 , szczególnie punkt 2 linijka pierwsza. Jeśli dalej nie zrozumiesz, to znaczy że dopiero zacząłeś gimnazjum i ZACZYNASZ dojrzewać i mieć jakiekolwiek pojęcie o życiu. Czas przejrzeć na oczy i spostrzec, że nie będziesz miał wszystkiego podanego na tacy, a życie nie jest idealne.
Aha a teraz oczywiście mnie zjedź, powiedz że jestem pracownikiem MM czy co tam jeszcze pisano na mój temat...
|
Masz wiele racji, ale pomyśl o tym, że w każdym Twoim poscie w tym temacie na kogoś wjeżdzasz.. I potem nie dziw się, że my Cię nie lubimy..
Zresztą po liczbie ostrzeżen widać po co siedzisz na tym forum. Tylko, żeby kogoś krytykować.. No ale jeśli chodzi o ostatnie zdanie, to się z Tobą zgodzę. W końcu przychodzi w życiu taki czas, że zaczynasz mieć wyjebane w to co wcześniej było dla ciebie ważne. Zaczynasz mieć poważne problemy i inne sprawy. xd