Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2009, 18:24   #16
Ciufcia
Użytkownik Forum

Ciufcia's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby

Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
Domyślny

Pozwólcie, że się wypowiem jako osoba, która (tak mi się wydaje) miała swoje 5 minut. Może nie byłem rookstayerem sławnym na cały świat, ale na swoim serwerze oraz na forum.Tibia.pl byłem rozpoznawany.

1. Poziom - nie ukrywajmy, że trudno zostać sławnym rookstayerem mając 12 level. Pasowałoby osiągnąć conajmniej 20 poziom,
żeby być jako tako rozpoznawanym na serwerze (tak było kiedyś,
dzisiejsza fala botterów to trochę zmieniła)
2. Czas poświęcony grze - Nie będziesz rozpoznawany grając 5 minut dziennie, to chyba oczywiste.
Ale uważaj, żeby nie przesadzić ; )
3. Trapy - Nie koniecznie potrzebne do sławy, ale swego czasu na Morganie byłem po tym rozpoznawany
razem z Darushu (pozdro dla niego:*)
4. Kolekcja - jak wystawisz ładną kolekcję gwarantuje Ci, że ludzie to zapamiętają. Minusem zdobywania w ten
sposób sławy jest to, że nie łatwo jest wejść w posiadanie pokaźnej kolekcji na rooku.
5. Skille - ja np trenowałem fist fighting i doszedłem do 25 poziomu. Może nie byłem mistrzem w walce pięściami (pozdrawiam
Paladyna on rook), ale parę osób mogło mnie zapamiętać dzięki temu.
6. Forum - bez tego ani rusz. Chyba, że chcesz być rozpoznawany jedynie na swoim serwerze.
7. Hack - nie było to miłe, ani nie zależało ode mnie, ale się stało i nie przeszło obojętnie (chyba)
wobec ówczesnych forumowiczów.

No to by było na tyle, mam nadzieję, że pomogłem.

Ciufcia jest offline   Odpowiedz z Cytatem