Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YenLoVag92
@Baku
Nie wiem, jakim cudem miałeś tutora.
"Mine" używa się wtedy, jak pozatym nic nie ma, w stylu "It's mine." a nie, jak ty piszesz "Pepe is mine friend". To po pierwsze. Po drugie; jak juz nie chcesz, żeby ktoś cie nie rozśmieszał, to pisz laugh, a nie laught. Formy zbytnio to nie ma. A po trzecie to weź wyjdź, bo tylko robisz z siebie większego idiotę niż jesteś.
1. Miałeś wstawić 3 moje foty na forum. I co?
2. Miałes mnie pingować w 20 osób. I co?
3. Czekam w ferie na twoja ekipe, tylko weź pod uwagę to, że w Jastrzębiu nie ma ścieżek, więc swoim traktorem możesz po Olecku (TIBIA RULESSSSZXZZZZZSZZZSS) pojeździć.
A co do twojego 1st posta na tej stronie, to weź pod uwagę to, że to twoi rodzice wakacje spędzają na izbie wytrzeźwień, a nie shadowa.
A, i przestań używać ":<" bo to strasznie w*****a.
Yen.
|
Zwróc uwage , ze Twoich starych na taki
"ciagnik jak Ty to mówisz "- Bo watpie zebys wiedział co to za samochód , i w ogole miał jakis samochód , pewnie tam po*******asz furmanką czego Ci współczuje , jak bede wpadac , wpadne passatem bo patrol za duzo zre : <
Po którys tam raz xarit mowisz głupoty , i tak jestes idiota nikt Cie nie lubi , Yen lize dupe brom , szadoł tez i koniec ; ) : <
Yen , idz sie pierdol z next pedałem w szkole : <
I jak Ci nie pasuje : < to idz do starej powiedz zeby Ci za kazdym razem jak pisze : < to Ci to na monitorze markerem zamazywała cwoku : <
21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene
21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno
21:11 Jah Mighty [47]: xD
21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle
21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie
Bless _/