Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 16:01   #30
wielki90
Użytkownik Forum

wielki90's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
wielki90 ma numer GG 4149548
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Ale szpan, na serio koleś masz się czym chwalić... zabić w grupie jednego kolesia jeszce na expowiskach dla low leveli... doprawdy extra...

Danubia jest dla noobów... 11 knightem za***ałem solo bez run 18 knighta, waliłem mu uderzenia po 60. O czym to świadczy?
Niestety spodobała mi się ta zabawa w zabijanie wyższych leveli jako low levelik ze skillami 69/67 z GSem i dostałem red skullika
<rotfl> I dobrze. Wejdz to cie zabije, loot prznyajmniej zgarne. Danubia jest zaje.fajna jak ktos po 1. ma plecy ; po 2. Niekozaczy; po 3. niewozi sie zabardzo i jest dobrze, a jak jakies dzieci wchodza co grac nieumiaja i podoba mu sie zabawa w zabijanie to i dobrze, ze ma truskawe(Jednego lola mniej). I niech ida grac na celesta, bo tam moga sie wozic z ryjem dowoli i nikt im nic niezrobi. To poco tam grales skoro jet dla noobow! Na danubi jest wkoncu spokoj od paru miesiecy. Na danubi nieruszaja nawet bez znajomosci ale 30 lvl + juz ma spokoj no chyba ze tak jak pisalem wczesniej wozi sie to dobrze. Jazda hamom!!
wielki90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem