12-01-2009, 23:20
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki
W którym miejscu napisałem, że chodzi mi o Messiego? xD Trochę głupia sytuacja, ale chodziło mi tutaj o Xaviego, który był najlepszym zawodnikiem Euro2008 i grał świetnie w roku 08.
Ktoś napisze, że Krystynka wygrała wszystko (LM, Premiership), ale do mnie to nie przemawia. Grał dobrze, ale tylko w ManU. Na mistrzostwach nie pokazał nic. Może jest najlepszy, ale jeśli gra z ManU. A Xavi grał świetnie i w Barcelonie i w reprezentacji Hiszpanii, co pokazuje jak wielkim jest zawodnikiem, nie ważne kogo ma u boku, rozumiesz?
@up
Powiedz, co na początku tego sezonu pokazał C. Ronaldo? Strzelił 8 bramek. Przyznasz, że to nie wiele przy 16 trafieniach Eto'o. Wiem, że liga angielska jest silniejsza, ale "Gra się tak, jak przeciwnik pozwala".
|
A co 7 sezonów temu pokazywał Eto'o czy Xavi? Za który sezon przyznawana jest nagroda?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
|
|
|
|