Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2009, 08:15   #1292
Mario-1987
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Gorzów Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: x
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: x
Skille: xx / xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Ja nikogo nie obrażałem, za duży jestem na to. Z życiem i Xaviourem to był żart, taka aluzja że w końcu będzie miał sprawny internet i sobie wykorzysta, interpretuj poprawnie... Krytykuję tylko za to, że niektórzy krytykują osoby zupełnie za to nieodpowiedzialne (np. pani przy telefonie). Kilkanaście stron wcześniej dawałem różne porady, kilka wcześniej zresztą też, a że tobie się nie przydały, cóż... Co do skanu - wiem z własnego doświadczenia że niektóre syfy zamulają internet, jest to chyba rada co? Może komuś by pomogło, np:

A nadawać to według CIEBIE mogę się na każdego, nawet na prostytutkę, ale twoja opinia nie ma żadnego poparcia póki mnie nie poznasz. Ogólnie cały problem który w tobie tkwi to to że nie czytasz ze zrozumieniem.

Tak w ogóle to wczoraj do mnie z MM dzwonili i pytali czy wszystko mam w porządku o.0 Nie wiem po co, może sprawdzają coś...

a jak mam zinterpretowac to ze do ciebie dzwonia chociaz nie prosiles o kontakt a ja i inni prosilismy z nimi o kontakt i nie dzwonia? jako klamstwo z twjej strny czy co?
Mario-1987 jest offline   Odpowiedz z Cytatem