Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 16:24   #31
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wielki90
<rotfl> I dobrze. Wejdz to cie zabije, loot prznyajmniej zgarne. Danubia jest zaje.fajna jak ktos po 1. ma plecy ; po 2. Niekozaczy; po 3. niewozi sie zabardzo i jest dobrze, a jak jakies dzieci wchodza co grac nieumiaja i podoba mu sie zabawa w zabijanie to i dobrze, ze ma truskawe(Jednego lola mniej). I niech ida grac na celesta, bo tam moga sie wozic z ryjem dowoli i nikt im nic niezrobi. To poco tam grales skoro jet dla noobow! Na danubi jest wkoncu spokoj od paru miesiecy. Na danubi nieruszaja nawet bez znajomosci ale 30 lvl + juz ma spokoj no chyba ze tak jak pisalem wczesniej wozi sie to dobrze. Jazda hamom!!
Na danoobi wy***ałem cały eq na ziemię
Trza było podejść i krzyczeć fri itanz plx lolxie Wiele byś zarobił, knight set i crusander helmet, no i GSa... albo z gsa i może kilka bp uh...
Na danoobi grałem żeby za***ać takiego idiote co chwalił się że jest najlepszy a skille miał jakby był levelem 13 a nie 26... a eq c***owy i go roz*******iłem, zaczęło mi sie nudzić, to go rookłem a potem sie bawiłem... specjalnie ten server odwiedziłem właśnie dla jajec
Aha... naucz się pisać "chamom"
Ps: Żeby mnie pokonać musiałbyś poćwiczyć trochę 30 paladyn nie potrafił mnie dorwać solo... bo uciekać też potrafię jak potrzeba
Nie wiem czy wiesz ale 11 knight też moze używac UH Chyba, ze w życiu nie nabiłeś 4 mlvla przedz levelem 20 jak nie no to gratz...
"wejdźś to cie zabiję"- i kto tu ****a kozaczy? jesteś pewien? Wiesz, mozę roz*******enie 11 knighta ze skillami podchodzącymi pod 70 i z wyżej wymienionym eq, z możliwością używania UH jest łatwe, ale powiem ci, ze wielu miało z tym problemy

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 30-01-2005 o 16:38.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem