Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2009, 18:22   #13008
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Domyślny

przyjsc do domu wlaczyc forym i zobaczyc nowa cudowna litanie pokrzywdzonych przez zycie ?
w sumie teraz wyglada tak temat only danera - lament i wyzwiska ktore na kazdej stronie identycznie wygladaja z przerwami na jakies ss oraz normalnymi wypowiedziami

Gz You advanced in nothing.. gl na przszlosc

Wiem ze nie ma po co do was pisac oraz ze wiekszosc tu bedzie bronic się, pomimo tego ze bedzie wiedziec ze juz i tak nie ma racji, ale to oklamywanie samych siebie.

mat - nie wiesz o czym nawet piszesz
cato - twoj swiat jest lepszy ? pewnie nie ma tam inso ;p
aver - ss od ciebie malo co znaczy , fake nie trudno zrobic
pawelosso - mysisz ze przez takie posty rosnie ci respekt u reszty tych ludzi ktorzy tutaj staraja sie pochwalic jakie slowa i oszczerstwa znaja ? a pamietasz eloxa, tam wszyscy z ciebie szydzili, wyzywali, zabijali a ty i tak sie mimo to cieszyles bo myslales ze przez to cie beda lubic, wiec mi kur*wa nie pier*dul do kogo kolwiek ze asslickuje bo sam jestes w tym owiele lepszy co pokazyjesz w postach tutaj..
mitina - wyglada na podobny wiek (nie chodzi mi ile zgasiles swieczek ale jak sie zachowujesz) jak pawelosso, wiec patrz pozycje up
co do reszty co nie wiedza co soba zrobic i spamuja tu to nawet szkoda sie odzywac.. bo to jest ich zycie

Pozdro dla normalnych gz adv , krishna oby tak dalej ;p

w sumie to po co wy tu piszecie jesli danera jest martwa ? (bo moj to jeden z ostatnich postow tu, szkoda sie znizac do waszego poziomu)

Jeszcze cos old
Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem