Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2009, 20:44   #1320
Dabledor_ciumciaj_zwisa
Użytkownik forum

Dabledor_ciumciaj_zwisa's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2009
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 114
Skille: /27
Poziom mag.: 69
Domyślny

@Dabledor the koks bez szyi
Nie wiem co ma moja data dołączenia tu do rzeczy, zrobiłem konto żeby wyjaśnić że to nie ja błyskotliwy przyjacielu, poza tym po co bym samego siebie wyzywał? - pozdrawiam. Nie znasz mnie więc nie wiesz jakie żarty są w moim stylu a jakie nie. Jedyna rzecz jaką ukradłem w życiu byla cnota twojej starej. Wypowiadasz się na temat inq z którego koledzy z gildii Ci dali tp bo się bałes? hah jestes kurwa godny podziwu. Ta zabili mnie na ancientach, zjebałem tam sprawe i sie do tego przyznam bez wstydu, bardziej mnie interesuje co Ty próbowałeś zrobić w tych dwóch przypadkach? Blokać je czy może shooter? A może kick?
2008-08-08 23:14:45 Dabledor Knight 97 Morgaroth
2008-05-09 00:36:55 Dabledor Knight 94 Orshabaal

Fakt że ty siedzisz na noob charze zamiast na mainie 9h w dzień powszedni oznacza że ''nie grasz w te gre''?ok zapamiętam. Od teraz możesz mieć na mnie wyjebane skarbie. Jesteś zbyt prosta A ty z tym noob charem wy*******aj już bo każdy wie że dabledorem nie jesteś.

Screen z starej dobrej gildi, jeszcze bez idiotów pokroju Dabledora:

Edit (dabledora 2 char): 19:46 Zeth Hore [59]: Kurwa musze sie przyczaic kiedys na tego olsona ;]

Dabledor plx no kill mi, pozdrawiam kolegów z Amenn którzy jebia ze śmiechu z dabledora jak ja i dziękuje za informacje z guild chata.

Ostatnio edytowany przez Dabledor_ciumciaj_zwisa - 13-01-2009 o 21:07.
Dabledor_ciumciaj_zwisa jest offline   Odpowiedz z Cytatem