Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2009, 19:45   #1321
Olson_Spartan
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabledoro Pokaż post
@Olsons Spartans aka sharer :

Misiu zacznijmy od tego :
Twoja - Data dołączenia: 12 01 2009
1. Tak,oczywiscie ze nie robisz noob accow i sie nie ponizasz przed wszystkimi. Btw. ty masz tylko takie "zajebiste" zarciki,ktore sa w rzeczywistoci zalosne.
Jestes zajebisty w (oszukiwaniu,klamaniu,boceniu,sharowaniu oraz jestes the besciak w tym co robisz... chodzi mi o o*******anie swojego wlasnego kumpla ktorego sie zna wiecej niz rok,gz).

2. Twoj piesek np. (Japacyk 13-14 lat) jest cwany w mordzie,nic wiecej (a na inq jak marcel of nerana,ja i more chcieli go ujebac to sie trzymal tylu bo jest lamusem).

Tak samo jestes ty cwany w mordzie,jak twoi kumple (ktorych nie wiem czy masz),hah. O co mi sie rozchodzi - o pwned ktory zaliczyl *Thorian Pall* , *Arhen* , *Greaster* na ancientach (patrz strona - 61,2 post od tylu)

3. Widze ze ciebie to denerwuje jak do all pisze bro,dlatego bede pisal przy praktycznie kazdym poscie na forum wyraz (brother-bro).

4. Niech twoj ziomus Japacyk wraca na apes city czy tam na yalahar,a ty wracaj na*******ac ml na bocie.

Ps. Pisalem ci ze mam na ciebie wyjebane ? - chyba nie. :S
No to juz wiesz,pozdrow next ownera nice sie z nim kiedys gadalo.

Edit :

@Goratellllllooooooo :

15:37 Pirate Ann [161]: 15:03 Goratel [188]: sam se mojego popisales to ja moge twojego

Wszystko jasne widze.

Mam na all wyjebane jak na ciebie i wszystkich. Ja sie nie przejmuja ta gra,bo to nie jest moje zycie (a wy dedlinzy jak i Olsony traktujecie tibie jako "rzycie")

Olson,gogo moze przegonisz wkrotce Goratela (w byciu najwiecej online) !

Sram na was,na all. Elo

kurwa co mnie to obchodzi naabie,bede pisal z 10x kont na raz a ty mi chuja zrobisz ?
a kurwa chcialbym zobaczyc tych twoich kumpli co mnie na fro maja ujebac xD

yours dabledor knight :kool:
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.