Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon
E, Lechista, Bloodwin był z Tobą? Pieprznąłeś głupi tekst, ale zrobiłeś coś jeszcze głupszego - zacząłeś się bronić. Tak, napisałeś tak to żeby zobaczyć czy ktoś odpisze, napisałeś, że waliłeś grucha z kolegami na obozie żeby zobaczyć czy ktoś da sie sprowokować. Jak już zayważył Waszka, zaczynasz pisać jak Mirek.
/Nie obrażając Bloodwina
Joł men, spoko zioom, wogóle zajebiściorski tekścior walnołeś.
|
To może wyjaśnie jeszcze raz bo już się sam w tym wszystkim pogubiłem i nie pamiętam co pisałem, napisze to samo co Lasoochowi na priv
Cytuj:
zauważyłem cytat o ejakulacji i żeby rozkręcić trochę temat napisałem o masturbacji. Rozkręcenie tematu mi wyszło, ale w złą stronę bo nie przypuszczałem, że tak się nakręcicie ...
|
Cytuj:
A no bo myślałem, że się smiejecie z tego, że 40 minut na to potrzebowałem i nie skumałem, że chodzi wam o 40 minutową orgazm, dałem się złapać w prowokacje a później już poleciało
|
Już po pewnym czasie kłótni z wami pojebało mi się zupełnie i pomieszałem orgazm z erekcją do czego mogę się przyznać. Teraz patrząc z mojego punku widzenia: Po co miałbym się bronić wiedząć, że napisałem kompletną głupotę?? To chyba logiczne, że zacząłem się bronić tylko dlatego, że źle zinterpretowaliście mój pierwszy post