Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2009, 20:46   #5643
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
E, Lechista, Bloodwin był z Tobą? Pieprznąłeś głupi tekst, ale zrobiłeś coś jeszcze głupszego - zacząłeś się bronić. Tak, napisałeś tak to żeby zobaczyć czy ktoś odpisze, napisałeś, że waliłeś grucha z kolegami na obozie żeby zobaczyć czy ktoś da sie sprowokować. Jak już zayważył Waszka, zaczynasz pisać jak Mirek.

/Nie obrażając Bloodwina

Joł men, spoko zioom, wogóle zajebiściorski tekścior walnołeś.
To może wyjaśnie jeszcze raz bo już się sam w tym wszystkim pogubiłem i nie pamiętam co pisałem, napisze to samo co Lasoochowi na priv
Cytuj:
zauważyłem cytat o ejakulacji i żeby rozkręcić trochę temat napisałem o masturbacji. Rozkręcenie tematu mi wyszło, ale w złą stronę bo nie przypuszczałem, że tak się nakręcicie ...
Cytuj:
A no bo myślałem, że się smiejecie z tego, że 40 minut na to potrzebowałem i nie skumałem, że chodzi wam o 40 minutową orgazm, dałem się złapać w prowokacje a później już poleciało
Już po pewnym czasie kłótni z wami pojebało mi się zupełnie i pomieszałem orgazm z erekcją do czego mogę się przyznać. Teraz patrząc z mojego punku widzenia: Po co miałbym się bronić wiedząć, że napisałem kompletną głupotę?? To chyba logiczne, że zacząłem się bronić tylko dlatego, że źle zinterpretowaliście mój pierwszy post
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem