zastanawuam sie nad dwiema sprawami 1 co mozna uznac za legendarne i historyczne wyczyny 2 co mogloby byc uznane za legendarne i historyczne wyczyny
oczywiscie topic nawiaazuje do tematu wiec moze kazdy sie wypowie w skrocie na oba te punkty
1 - legendarne i historycze wyczyny wg mnie
- sunrise - pierwsza setka i to wszystko + zdognie ze strona Pskonejotta gral przez 4 miesiace po 320h+ co swiadczy o tym ze byl pierwszym hlvlowym sharerem lub boterem
2006-07 340h0m
2006-06 346h45m
2006-05 378h15m
2006-04 330h45m
- crisne - pierwsza 110 i 120 i best evolution rates
- debowy - pierwszy hll polak, najlepszy pg ma tyle tych rekordow ze nie bede ich wyposywal wystarczy poczytac jgo comment, pierwsze 1kk 2kk 3kk gp, najlepsza kolekcja w latach 20052007, pierwsza 100 wbita w 1 dzien, pierwszy rooker na erigu, mial najwyzsze miejsce w statytykach na stayrm serwerze, najwiekszy zartownis heahea porobil kazdego jak tylko chcial, no i oczywiscie test serwery gdzie zawsze pokazuje ze taktyka to jego mocna strona i nie ma rzeczy niemozliwych. wg mnie dokonal najwiecej histoycznych rzeczy itp ze wszystkich. a i jeszcze dodam ze gosc jest towarzyski, zawsze odpisuje mi na gg itp ;d
- master slayer - tutaj nie wiem niby byl na wyspie ze spikiem ale przeciec to byl zwykly tp a to zaden wyczyn dogadac sie z gmem
- zomgue lub Crossfox Rave (nie wiem ktory byl pierwszy) - pierwszy 100 skill, fishing
- nekhronoz - pierwszy 100lvl zabity na trapie
- hellades - pierwszy 100lvl z deletem
- nie wiem kogo tu jeszcze umiescic
2 - rzeczy itp do zrobienia ktore moglyby stac sie historyczne i legendarne
- jezeli dobrze rozumuje commment debowego to chce sie zmierzyc z ferumbrasem itp jezeli mu sie to uda to napewno bedzie to historyczny moment w grze
- pierwsz 4kk gp itp
- jak konkretna wielka i niepowtarzalna kolekcja, obecnie nie znam takiej nikt sie nicyzm nie chwali
- pierwszy 130lvl 140 lvl itp
- moze jakies ciekawe skille dist shield sword/mace fishing
- jakies walki na tescie z mocnymi potworkami z nowatorskimi rozwiazaniami
- moze jakis supertrap
- etc
zapewne sa braki w tym co napisalem ;d napiszcie w punktach co uwazacie za historyczne dokonania i co uwazalibyscie za historyczne dokonania. moze beda jakies fajne pomysly
Ostatnio edytowany przez fito46 - 14-01-2009 o 15:25.
|