Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2009, 14:52   #1313
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mario-1987 Pokaż post
Mi sie wydaje ze uwazasz sie wlasnie za goscia ktory umie poradzic itp itd... tyle ze gdybys byl tak madry to zauwazylbys ze nie za bardzo chcemy cie tu sluchac, a jakos na sile tego nie rozumiesz. Tekst o kmpleksach slyszalem juz nie raz od gowniarzy osiedlwych wiec nie bede go nawet komentowal. Skoro nie grasz w tibie wiec stad wywnioskwalem ze nie masz tego samego problemu (czyzby to byl zly argument?). To jest forum i temat zalozony o lagach w tibi tych ktorzy maja multimedie wiec to jest odpowiednie miejsce na zalenie sie, chwalenie itp. Nie osmieszaj sie usilujac na sile cos udwdnic bo w moich oczach sie tylko ponizasz. Marny z ciebie psycholog
Uważam się za gościa, który próbuje poradzić, a nie umiejącego poradzić.

Cytuj:
ja to chetnie nawyzywal bym kazdego z MM
Takie teksty słyszałem od dzieci z piaskownicy. CHĘTNIE bym coś zrobił, ale akurat teraz mi się NIE CHCE.

I temat wcale nie tyczy się tylko Tibii, bo kilka osób mówiło o laggach w innych grach. Ale... widać marnotrawienie czasu na pomoc jest bezsensowne. Chciałem pomóc, ale niektórzy z was nie rozumieją innych słów niż "MM to ******** walić pracowników *****" więc poddaję się. Nie chcecie mnie tu, ok, wasz cel się spełnił. Po prostu nie komentujcie już żadnych moich postów i nie dawajcie mi powodów do wypowiadania się tu. I pomyśleć że jesteście naszym przyszłym społeczeństwem...
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem