Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2009, 21:52   #1324
gryfik
Guest

Domyślny

witam

mimo ze nie gram w Tibie tylko w wowa to mam ten sam problem ;]
BtW Gdynia wita ;]
U nas w gilldi( na nieszczescie wiekszosc osób związana z multimedia) problem sie zaczal jakies pół roku temu , latency w jednej chwili z niczego podskakiwalo do rekordowych wyników ;] zamieszane to było mniej wiecej koło 20 osób , nasz kochana multimedia oczywiscie cała wine zrzucala na konkretne osoby nie widzac winy po swojej stronie ,to prosze nie bronic multimedi bo to co oni za przeproszeniem odpier... to żal sciska ....
na szczescie kazdy powoli zmienia abonamenta ( ja juz tylko miesiac sie jeszcze z multimedia pomecze ;]) wiec radze jezeli macie taka mozliwosc zróbcie to dziwne to ze zawsze multimedia dobrze chodzila do jakiegos sierpnia 2008 ,potem rozpoczely sie lagi i zaczely wystepwowac u coraz wiekszej liczbie osob, dzwonilismy wysylalismy meile itd ale problem jeszcze sie nie rozwiał a czas mija , oczywisice teraz to pisze gdyz na wowie mam masakryczne lagi chociaz przyznam ze ostatni tydzien był wyjatkowo spokojny

ja akutat gram na priv serwie a moj brat na oficjalnym i jest jeden problem ja mam masakryczne lagi na privie a moj brat nigdy ich nie mial na officialu, niewiem czemu , to akurat jest nasz wielka tajemnica kochanej multimedi
pozdrowieni z Gdynii i zycze zmiany operatora ;]

Ostatnio edytowany przez gryfik - 14-01-2009 o 21:58.
  Odpowiedz z Cytatem