Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2009, 23:32   #16
bartek10
Użytkownik Forum

bartek10's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Revisin
To jest lista największych Tibijskich maniaków z Arcanii ! Część z nich czyli Boroth Flam, Shavenis, Ames Trucia nie skończyły 18 lat więc proszę o przesłanie na priv kontaktu z Ich rodzicami a osobiście przyślę lekarza
HeHe to mnie akurat rozjebało człowieku to nie moja sprawa ale to ty idz się leczyć a z kąd ktoś ma wiedzieć że nie jesteś dajmy na to płatnym zabójcą któremu strzeliło coś na starość i za to że go shuncili teraz ściga ich przez pół polski aby ich zabić, może jesteś pedofilem bo tak się zainteresowałeś dziećmi, a może nie masz na PACC i musisz zebrać okup.
Człowieku opanuj się każdy kiedyś dorośleje a to co oni mają to jeszcze pikuś wyobraż sobie że przez 2 i pół miecha (taak jestem nie letni) codziennie wstawałem o 6 i o północy się czasami kładłem spać grając całymi dniami w tibie i tutaj nie ma halo zaczeła się szkoła nie chcęć do tibi i teraz jak jestem online 2-3h to jest max (no moze w weekend jak nigdzie nie wychodze to pogram dłużej) daj im spokój jeśli rodzice tego nie zauważą to ty im nic nie zrobisz najwyżej zainteresuje się tym kurator, sąd, szkoła co w póżniejszym czasie zaowocuje policją za słabą frekwencje, no i Dom Dziecka placówki opiekuńcze itp. Więc odpuść sobie...

P.S: Wiem zaraz polecą posty w stylu wy*******aj ale taka jest prawda sory za ortografie ale sami zobaczcie co przez tyle czasu mogłem zrobić (czyt: Pouczyć się z ortografi) no niestety tak bywa jak wbijają ręcznie to w końcu zrozumieją że tibia się kiedyś skończy (nie wierze że cipsoft bedzie wieczny myślę że zarobią na emeryturkę pokupują co najlepsze i będzie koniec tibi...) no dobrze może pieprze bez sensu ale juz troche lulu mi się chce.
Cya no i mam nadzieje że do kogoś przemówiłem w jakiś sposób.
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng lot jaki z niego wyleciał to:wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
bartek10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem