Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Revisin
To jest lista największych Tibijskich maniaków z Arcanii ! Część z nich czyli Boroth Flam, Shavenis, Ames Trucia nie skończyły 18 lat więc proszę o przesłanie na priv kontaktu z Ich rodzicami a osobiście przyślę lekarza
|
HeHe to mnie akurat rozjebało człowieku to nie moja sprawa ale to ty idz się leczyć a z kąd ktoś ma wiedzieć że nie jesteś dajmy na to płatnym zabójcą któremu strzeliło coś na starość i za to że go shuncili teraz ściga ich przez pół polski aby ich zabić, może jesteś pedofilem bo tak się zainteresowałeś dziećmi, a może nie masz na PACC i musisz zebrać okup.
Człowieku opanuj się każdy kiedyś dorośleje a to co oni mają to jeszcze pikuś wyobraż sobie że przez 2 i pół miecha (taak jestem nie letni) codziennie wstawałem o 6 i o północy się czasami kładłem spać grając całymi dniami w tibie i tutaj nie ma halo zaczeła się szkoła nie chcęć do tibi i teraz jak jestem online 2-3h to jest max (no moze w weekend jak nigdzie nie wychodze to pogram dłużej) daj im spokój jeśli rodzice tego nie zauważą to ty im nic nie zrobisz najwyżej zainteresuje się tym kurator, sąd, szkoła co w póżniejszym czasie zaowocuje policją za słabą frekwencje, no i Dom Dziecka placówki opiekuńcze itp. Więc odpuść sobie...
P.S: Wiem zaraz polecą posty w stylu wy*******aj ale taka jest prawda sory za ortografie ale sami zobaczcie co przez tyle czasu mogłem zrobić (czyt: Pouczyć się z ortografi) no niestety tak bywa jak wbijają ręcznie to w końcu zrozumieją że tibia się kiedyś skończy (nie wierze że cipsoft bedzie wieczny myślę że zarobią na emeryturkę pokupują co najlepsze i będzie koniec tibi...) no dobrze może pieprze bez sensu ale juz troche lulu mi się chce.
Cya no i mam nadzieje że do kogoś przemówiłem w jakiś sposób.